Ažurirani ''Poziv za ideje'

Dragi inovatori, stručnjaci, konceptualni mislioci, poduzetnici, kreativni pojedinci iz svih područja, novoosnovana poduzeća, organizacije koje se bave istraživanjem i poduzeća koja rade na inovativnim i pristupačnim rješenjima prijevoza, tim DANOVA projekta, svjestan da je potrebno vrijeme za nastajanje ideja, sa zadovoljstvom najavljuje da se rok za podnošenje prijava ''Poziva za ideje'' produžuje do 30. novembra.
Cilj ''Poziva'' jeste prikupljanje novih rješenja koja mogu pridonijeti poboljšanju pristupačnosti usluga prijevoza, infrastrukture i informacija za slijepe i slabovidne osobe. Sa ovim ''Pozivom'' imate priliku da predstavite svoju ideju zainteresiranim stranama i ulagačima u području transporta kao i organizacijama koje predstavljaju slijepe i slabovidne osobe. Pobjednik će svoju ideju predstaviti na finalnoj konferenciji u Beču! Ali to nije sve!
Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo prepoznati i nagraditi trud pobjednika sa nagradom od 10,000.00 EUR-a.
Kratak pregled važnih datuma:
- Poziv je otvoren od 01. septembra do 30. novembra 2021. godine
- Vrijeme za pitanja i odgovore: do 25. novembra 2021. godine
- Prvi pregled ideja: sredina decembra 2021. godine
- Proglašenje pobjednika: 31. januar 2022. godine
Za više informacija, provjerite službenu najavu na ovoj poveznici http://www.interreg-danube.eu/.../programme-news-and.../6696. Obrascu za prijavu možete pristupiti ovdje https://docs.google.com/.../1FAIpQLScHNsFfMolnPr.../viewform . Da biste saznali više o Danova projektu, posjetite službenu web stranicu istog.
Zapratite nas na Instagram-u i Facebook-u u vezi novosti.
Radujemo se Vašem učešću!